Edura udvider på CRM-fronten

Læsetid: 2 minutter

Den 1. juni 2019 havde vi fornøjelsen af at byde velkommen til Christel Milborg som ny konsulent i Edura

Christel Milborg er startet i Edura[/vc_custom_heading][vc_column_text]Christel Milborg er pr. 1. juni 2019 startet som konsulent i Edura. Vi er i Edura glade for at have Christel med ombord, og ser således frem til et godt samarbejde – og ikke mindst til at kunne levere endnu større værdi på CRM-fronten for vores eksisterende og kommende kunder, som bliver Christels primære fokusområde.

Til Christels tiltrædelse udtaler Jacob Friis Pedersen:

”Vi er meget glade for at have Christel med om bord. Hun kommer med en stærk personlighed og faglig kompetent profil, som både rummer en god teknisk forståelse og indgående kendskab til uddannelsesområdet. Christel er desuden erfaren i brugen af CRM på en uddannelsesinstitution, som uden tvivl vil styrke vores kunderelationer yderligere, da vi nu kan levere en endnu bedre oplevelse på CRM-området. Samtidig tager vi et lille skridt mod en national tilstedeværelse, da Christel har base i det jyske.”

Som bekendt er det ofte tilfældigheder, der former vores veje. En ting som jeg dog ikke kunne afvige fra, var min passion for IT og den digitalisering, som vi er vidner til i dag. Edura var derfor det oplagte sted at søge nye udfordringer. Jeg kendte på forhånd til deres forretning og yderligere til enkelte af deres medarbejdere og partnere, som jeg har været i tæt samarbejde med under min tid hos TECHCOLLEGE. Jeg er enormt glad for at have fået muligheden hos Edura, og ser frem til at levere spændende løsninger, som skaber værdi. Særligt inden for CRM og Marketing Automation. Min fortid hos både Telenor som IT Service Delivery Manager og IT Operations manager, samt min tid hos TECHCOLLGE vil uden tvivl gavne mig i samarbejdet med vores kunder”

Privat bor Christel nær Aalborg på et nedlagt landsted med sin mand og tvillingedrenge.

Kontaktinformation

jacob friis pedersen

jacob friis pedersen

jfp@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.