Derfor skifter vi kurs og ændrer navn til Edura

Læsetid: 2 minutter
Edura er vores svendestykke; et konsulenthus, som specialiserer sig i optimering og digitalisering af uddannelsessektoren
Håndholdt kompas

Vi har i længere tid arbejdet på den fremtidige strategi for Zeto.

Som følge af dette blev det i 2018 et faktum for os, at vi ville ændre kurs og lægge det fremadrettede fokus på uddannelsessektoren. Vi har gennem årene udviklet en særlig passion for uddannelsesområdet, som efter et længere tilløb resulterede i beslutningen om, at omlægge strategi og skifte navn fra Zeto til Edura.

Vores fremadrettede fokus

Vi har et særligt fokus på anvendelsen af digitale og automatiserede løsninger for bedre at kunne understøtte elevtiltrækningen på uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Vores store know-how og ekspertise inden for uddannelsesområdet skal hjælpe styrelser, statslige organisationer og uddannelsesinstitutioner med at nå deres mål, forbedre deres performance og tilpasse sig bedre til den digitale tidsalder.

Gennem en dedikeret indsats og høj disciplin bidrager vi til et øget fokus på at imødekomme samtlige udfordringer, som vi til dagligt bliver stillet overfor.

4 principper er grundlæggende for vores nye forretning

Hos Edura har vi arbejdet med tilvejebringelsen af 4 grundlæggende principper, som er med til at definere os som konsulenthus og ligeledes er med til at adskille os fra potentielle konkurrenter.

  1. Vi evaluerer alt, hvad vi foretager os, og på den måde sikrer vi altid at skabe mest værdi for kunderne.
  2. Vi opsamler, deler og genbruger vores viden. Dette giver os muligheden for at udvikle vores konsulenter og virksomhed som helhed. Vi deler gerne vores viden, så andre kan blive inspireret til at vælge Edura som deres fortrukne konsulenthus.
  3. Vi har stor fokus på sundhed og personlig produktivitet. Vores energi og drive er drevet af, at vi internt hos Edura har et godt arbejdsmiljø og sætter målsætninger for alt, hvad vi foretager os. Målsætninger er en vigtig prioritering for, at vi som virksomhed kan sikre gode resultater og at vores ansatte trives.
  4. Sidst, men ikke mindst, har vi et grundlæggende princip om at være eksperter i visuel formidling. Det er vores overbevisning, at det bidrager til en bedre forståelse for vores rådgivning.

Fokusområder: Frafald, rekruttering og FGU

Et stort frafald i ungdoms- og videregående uddannelser samt store udfordringer med rekruttering af studerende/elever på uddannelserne, er nogle af de problematikker vi ønsker at afhjælpe.

Vores konsulenter er eksperter på området og specialiserer sig i at levere rådgivning og løsninger, som løser komplekse problematikker som disse.

Samtidig har vi stort fokus på understøttelse af FGU-sektoren i 2019.

Vores vision

Vi har sat barren højt, og det er vores vision at opnå international anerkendelse og assistere organisationer og institutioner i hele verden med at reformere, optimere og digitalisere uddannelsesområdet.

Vores mission er at skabe den bedste og sikreste fremtid for alle unge mennesker ved at gøre læring lettere tilgængeligt samt at vælge og gennemføre dén uddannelse, der er rigtig for den enkelte.

Vi ser nu frem til eksekvere vores forretningsmodel og digitalisere den danske uddannelsessektor og ikke mindst at indgå i en masse fantastiske samarbejder på tværs af uddannelsessektoren.

Kontaktinformation

gorm eriksen

gorm eriksen

ge@edura.com

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.