Edura byder velkommen til Kristian Stagis

Læsetid: 2 minutter
Edura byder velkommen til Kristian Stagis
Kristian_Stagis

Kristian Stagis, tidligere Udviklingsdirektør på TEC, er startet som Seniorkonsulent i Edura

Omfattende viden om uddannelsessektoren

Kristian har over 20 års erfaring fra uddannelsessektoren, hvor han bl.a. har arbejdet med både personaleledelse, teamledelse, projektledelse og procesledelse på uddannelsesområdet. Kristian har altid haft stort fokus på udvikling af erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser til elektrikere. Han har de sidste 10 år arbejdet som Uddannelseschef på TEC, hvor han de seneste 2 år har arbejdet som Udviklingsdirektør.

“Jeg ser meget frem til vores samarbejde med Kristian. Vi er begejstrede for den omfattende erfaring, integritet og viden, som Kristian har inden for det uddannelsespolitiske system i Danmark – og han bibringer et unikt kompetenceløft til vores organisation, som jeg glæder mig til at sætte i spil hos vores kunder

Sådan udtaler Jacob Friis Pedersen, Partner i Edura.

Kristians CV taler for sig selv, og han har bl.a. et dybdegående kendskab til både system – og uddannelseseksport og har samtidig et stort fokus på kvalitetssikring af erhvervsuddannelser og vigtigheden af effektiv digitalisering i uddannelsessektoren.

Kristian vil i sin stilling som Seniorkonsulent få en vigtig rolle i vores leverancer til uddannelsessektoren og i udviklingen af uddannelsesområdet i Danmark. Kristian vil bl.a. arbejde med projektledelse, udvikling af digitaliseringsstrategi, optimering af uddannelser og digitalisering af uddannelsesforløb.

Kristian udtaler følgende om sin ansættelse i Edura:

”Jeg har haft et længerevarende kendskab til Edura, og har også i min tidligere stilling haft et tæt samarbejde med virksomheden. Jeg blev især tiltrukket af Edura som virksomhed, fordi det er et meget ung, dynamisk og professionelt team, som jeg er stolt over at være blevet en del af. Jeg ser frem til at gøre erhvervsuddannelserne til en endnu større spiller på det danske uddannelsesmarked. Det er nødvendigt for, at Danmark kan opretholde et selvforsynende arbejdsmarked”.

Kristians baggrund

Kristian Stagis er 51 år, og er født og opvokset i Thyborøn i det nordlige Vestjylland, men er siden flyttet til Frederikssund med sin kone og to børn.

Kristian er oprindeligt uddannet elektriker, men opdagede i den forbindelse, at hans passion i stedet er rettet mod uddannelsesbranchen. Han har derfor 20 års erfaring inden for personaleledelse, teamledelse, projektledelse og procesledelse på uddannelsesområdet.

Kristian har haft stort fokus på udvikling af erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser til elektrikere, og har de sidste 10 år arbejdet som Uddannelseschef på erhvervsskolen TEC, hvor han de sidste 2 år har arbejdet som Udviklingsdirektør.

Kontaktinformation

Lisa Helmer Lund

Lisa Helmer Lund

lhl@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.