Edura fejrer 1-års fødselsdag

Læsetid: 4 minutter
I marts 2019 lancerede vi Edura med visionen om at skabe et IT-konsulenthus med fokus på uddannelse og digital læring. Nu gør vi status over Eduras første leveår

Edura blev etableret som en genfødsel af vores eksisterende konsulentforretning, Zeto. I 2019 besluttede vi i stedet at ændre navn til Edura og dermed skifte kurs.

Grundlaget for Edura

Edura blev sat i verden for at forandre uddannelsesområdet – både hos de etablerede uddannelsesinstitutioner og i private virksomheder.

Vi er grundlagt af passionerede ildsjæle, som aldrig har beskæftiget sig med andet end rådgivning og implementering af komplekse og forretningskritiske løsninger med afsæt i IT.

Vi startede Edura med et godt udgangspunkt, hvor fokus var forankret omkring uddannelsessektoren og en etableret kundegruppe. Siden 2019 har vi arbejdet på at profilere os som et konsulenthus med fokus på digitalisering og optimering af læring og uddannelse.

Særligt har vi fokuseret på at løse en kendt problemstilling – nemlig kløften mellem digitale kompetencer og udbuddet af digitale løsninger, som kun bliver større.

Siden etableringen af Edura har vi haft en fuldstændig utrolig udvikling i vores forretning. Når vi ser tilbage på 2019, er der særligt et par punkter, hvor vi har oplevet store udviklinger:

Edura_fejrer_1_års_fødselsdag

Fantastisk udvikling i 2019

Der har været fart over feltet i Edura, og 2019 har været et fuldstændigt fantastisk år. Vi fik realiseret vores økonomiske målsætninger for 2019 samt fået opbygget et unikt fællesskab og sammenhold, hvor Edura allerede opleves som en lille familie.

”Det kan måske for den uindviede lyde lidt sukkersødt, men jeg har personligt aldrig haft det bedre arbejdsmæssigt! Jeg er stolt over den kultur og det miljø, som vores medarbejdere har været med til at skabe på rekordtid. Jeg føler oprigtigt, at vi har et unikt kollektiv, hvor vi tager ansvar og forstår vigtigheden af, at enten lykkes vi alle, eller også lykkes vi slet ikke.” – Jacob Friis, Partner i Edura

Eduras_nye_kontor

Eduras kerneområder

Foruden at bidrage til øget digitalisering og til at hjælpe vores kunder med at træffe vigtige strategiske beslutninger gennem analyser og rådgivning, er Edura i dag en virksomhed med en endnu skarpere målsætning og vision for fremtiden.

Vi ønsker at øge og styrke værdien af IT – både for uddannelsesinstitutioner og private virksomheder. Eduras fremtidige fokus er derfor placeret i 4 centrale kerneområder:[/vc_column_text][vc_column_text]

1. Læring

]Vi tror på, at god læring starter med et grundigt forarbejde og godt læringsdesign. Derfor har vi udviklet et unikt rammeværk, Rapid Learning Planner (RLP), som skal hjælpe virksomheder med at udvikle skræddersyede læringsforløb, som sikrer en bedre udnyttelse af digitale muligheder og øger anvendelsen af IT og teknologi.

2. Teknologi

Vi vil hjælpe med både at få et maksimalt udbytte af eksisterende teknologi og IT samt hjælpe virksomheder og uddannelsesinstitutioner med at vælge og implementere nye løsninger eller udvikle på et eksisterende digitalt læringsmiljø.

Markedet er fyldt med revolutionerende læringsteknologier, -platforme og -systemer til at styrke indlæring, men det kan være svært at vælge, implementere og få værdi ud af de mange løsninger. Vi har omfattende implementeringserfaring med systemer til at understøtte læring, Digital Adoption og kernedriften på en uddannelsesinstitution.

3. Rådgivning

Edura er eksperter i rådgivning om IT, læring og uddannelse. Vi vil fortsat bidrage til udviklingen af læringsstrategier og rådgive om muligheder, processer og teknologier, som virksomheder bør investere i for at forblive relevante, og bedre kunne understøtte fremtidens læringsbehov.

4. Effektmåling

For at kunne skabe en positiv forandring og en bæredygtig udvikling i digitale kompetencer for vores kunders medarbejdere, undervisere og studerende, bliver effektmåling en kerneopgave i Eduras fremtidige implementeringer, læringsudvikling og rådgivningsarbejde.

Vi vil i den forbindelse hjælpe med kortlægning af digitale kompetencer og effektmåling af hvorvidt de udviklede læringsprogrammer er værdifulde, og skaber den ønskede forandring eller kompetence blandt de involverede.

Vi er på en langsigtet mission

Vi har sat barren højt, og det er vores langsigtede mission at opnå international anerkendelse og assistere virksomheder og institutioner i hele verden med at styrke og øge anvendelsen af IT.

På nuværende tidspunkt ser vi frem til eksekvere vores forretningsmodel og digitalisere den danske uddannelsessektor og ikke mindst at indgå i en masse fantastiske samarbejder på tværs af uddannelsessektoren og private virksomheder i Danmark. Vi har dog store forhåbninger til RLP, og anser spillet for et produkt, der kan være med til at sætte Edura på verdenskortet.

Vi ønsker at gøre en forskel

Vores virksomhed beror på vores store passion for at bidrage til at hjælpe private virksomheder og offentlige uddannelsesinstitutioner med at anvende digitale og automatiserede løsninger til at effektivisere og optimere læring.

Vores kunder, uanset om det er uddannelsesinstitutioner eller private virksomheder, har allerede et IT-mæssigt og digitalt grundlag, som skaber de rigtige muligheder og forudsætninger for fremtiden, men teknologierne udnyttes og anvendes ikke optimalt. Denne kompetencekløft bestræber vi os på at løse, bl.a. gennem optimering af læring og ændringer i adfærd.

Vores medarbejdere har tilsammen flere års erfaring og ekspertise med bl.a. uddannelsessektoren, digital understøttelse, ledelsesrådgivning og beslutningsprocesser samt IT-systemer. Det er netop disse erfaringer og ekspertise som er drivkraften bag Eduras målsætning om at hjælpe vores kunder til at forbedre deres præstationer og tilpasse sig til den digitale tidsalder.

I 2019 har vi gennemført en række succesfulde projekter i samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi takker for de mange spændende arbejdsopgaver, projekter og ser meget frem til at styrke vores relationer, udvide vores samarbejder og ikke mindst til at sætte vores præg på fremtiden.

Tak fordi du læste med!

Kontaktinformation

Lisa Helmer Lund

Lisa Helmer Lund

lhl@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.