Hvordan har COVID-19 påvirket min opstart i Edura?

Læsetid: 3 minutter
I denne artikel giver Cecilie Jønsson Andersen, Digital Marketing Coordinator, et indblik i, hvordan Coronavirusset har påvirket hendes opstart i Edura.
Cecilie_Jønsson_Andersen

Jeg startede som Digital Marketing Coordinator i Edura d. 1. februar 2020. Mine primære arbejdsopgaver består af koordinering og administrering af Eduras eksterne kommunikation og markedsføring på tværs af vores digitale platforme. Det består af formidling af vores arbejde til vores omfattende marketingindsats på LinkedIn og koordinering af vores events.

Udover at sidde med koordinering og marketing i huset, er jeg allerede blevet involveret i forskellige kundeprojekter, hvor min rolle som kreativ projektleder/videoproducer kræver, at jeg har fokus på learning experience – altså det her med at skabe og formidle godt læringsindhold gennem videoproduktion både hos kunder, men også internt i Edura.
Jeg havde arbejdet i Edura i knap 1 måned før Coronavirusset lukkede Danmark ned.

Opstart i Edura

Nogle af de ting der tiltalte mig mest ved Edura, var, hvor spændende det er at starte i en relativt nyetableret virksomhed. Her har jeg mulighed for at være med til at udvikle og sætte mit præg på virksomheden.
Andre ting der fangede min interesse, var at få lov til at arbejde i en branche, jeg ikke har særlig stort kendskab til, i en virksomhed som arbejder med problematikker, der er super relevante. Videre var det tydeligt for mig, at jeg kom ind i en virksomhed, hvor de ansatte virkelig brænder for det arbejde, de laver. Det er både rigtig inspirerende og motiverende at være en del af. Jeg var ikke i tvivl om, at dette var stedet, hvor jeg ville udvikle mig lynhurtigt, både på det personlige plan, men endnu mere på det faglige.

Edura_middag

Indflydelse og ansvar

Nu har jeg arbejdet i Edura i omkring 3 måneder, og de måneder har virkelig været lærerige.

Jeg blev fra start af kastet ud i mine arbejdsopgaver, og der blev omgående fyldt mere på, hvilket gjorde, at jeg hurtigt fik meget indflydelse og ansvar. Der har fra start af været stor fokus på min faglige udvikling. Det er virkelig motiverende at være i en virksomhed, hvor man bliver lagt mærke til, og hvor ledelsen både hjælper og støtter mig, og samtidig har fokus på fremtidige mål og udvikling. Det har været en utrolig stejl indlæringskurve, som er spændende, og har givet mig blod på tanden.

Cecilie_videoproduktion_Edura

 Digitale værktøjer er uundværlige

Efter præcis 4 uger i Edura ændrede vores alle sammens dagligdag af COVID-19. Ledelsen i Edura besluttede sig for at understøtte regeringens tiltag om at arbejde hjemmefra. I dag må jeg sige, at Coronavirusset har været en stor udfordring for min opstart i Edura. Microsoft Teams, som er det system vi benytter os mest af internt i virksomheden, har været fuldstændig uundværligt i denne periode. Teams har bidraget til en mere flydende kommunikation på tværs af de ansatte, da vi får lov til at se hinanden i øjnene. Vi har et dagligt morgenmøde, som gør, at vi stadig har den daglige kontakt, og faktisk har jeg fået et bedre indblik i, hvad den enkelte konsulent har af projekter.

Jeg glæder mig til, at vi forhåbentlig snart er ude af Coronakrisen, og er klar til en ny hverdag på den anden side. I Edura er vi nu så småt begyndt at åbne op på kontoret igen, men vi tager vores forholdsregler for at forhindre smitten.

Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer i Edura, hvor jeg er utrolig overvældet og glad for at være på trods af Coronavirussets indblanding.

Uddannelsesbaggrund

Privat bor jeg i København sammen med min kæreste Kasper gennem 8 år, som til dagligt arbejder som videoproducer. Jeg er uddannet Markedsføringsøkonom fra Copenhagen Business Academy. Den uddannelse har jeg toppet op med en PBA i Design og Business som Brand designer fra Københavns Erhvervsakademi. Sideløbende med mit studie har jeg arbejdet som Marketingassistent hos Jubii Media Group, hvor min primære arbejdsopgaver var udarbejdelse af salgsmateriale, samt dataanalyse og optimering virksomhedens CMS og MIP-systemer. Videre har jeg arbejdet som eventkoordinator i Magasin, hvor jeg har siddet med alt fra idéudvikling til strategi og koordinering af events på tværs af alle brands i huset.

Kontaktinformation

Lisa Helmer Lund

Lisa Helmer Lund

lhl@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.