Slutningen på et lærerigt praktikforløb

Læsetid: 2 minutter
Slutningen på et lærerigt praktikforløb

Filip Ciepiel afsluttede den 1. maj 2019 sit praktikforløb hos Edura

I januar 2019 fik vi fornøjelsen af at få Filip Ciepiel som virksomhedspraktikant hos Edura. Siden har Filip været i praktik i 4 måneder, hvorefter vi valgte at ansætte ham permanent som studentermedhjælper i vores marketingafdeling.

Filip Ciepiel afsluttede den 1. maj 2019 sit praktikforløb hos Edura

Kan du sætte nogle ord på dit forløb?

Mit praktikophold hos Edura har været lærerigt og fyldt med værdifulde key-learnings. Jeg har på kort tid udviklet mig fagligt og ikke mindst personligt.

Det drive og den positive energi som jeg dagligt blev mødt med af mine kollegaer, har givet mig et meget et andet perspektiv på livet og ikke mindst vist mig, hvad der kræves for at få succes.

Jeg har stiftet en masse værdifulde bekendtskaber, som jeg i dag ikke ville kunne være foruden. Mine kollegaer tog rigtigt godt imod mig lige fra begyndelsen, og stod dagligt til rådighed, hvilket gav mig motivationen til altid at yde mit bedste.

Edura er uden tvivl en dynamisk virksomhed, hvor produktivitet og kvalitet er i højsædet, hvilket også afspejler sig i deres arbejde med uddannelsessektoren.

Hvilke faglige kompetencer har du taget med dig?

Edura havde netop igangsat en større strategisk og forretningsmæssig omstrukturering kort før mit praktikforløb. Jeg har i den forbindelse været involveret i store dele af den markedsføringsmæssige rebranding, hvilket i særdeleshed har styrket mine kompetencer inden for online- og digital markedsføring.

Jeg har udviklet min forståelse for marketing markant, og er således gået fra et akademisk niveau til et langt mere strategisk og operationelt niveau. Jeg har fået en bedre forståelse for, hvad der kræves ude i det virkelige erhvervsliv, og at teori og nørdede modeller ikke nødvendigvis er svaret på alt.

Edura er et konsulenthus, som er meget passioneret omkring deres arbejde med uddannelsessektoren, men i særdeleshed også med deres arbejde inden for IT og digitalisering. I den forbindelse har jeg opnået en meget større IT-faglig viden og stiftet bekendtskab med nye digitale systemer, som har gjort min hverdag lettere, og som til tider undrer mig, at man ikke bliver introduceret for på Cph Business.

Kort sagt har jeg stiftet bekendtskab med uddannelsesområdet, og er oprigtigt selv blevet meget passioneret omkring det. Jeg har fået en meget stor viden omkring de problematikker, vi som samfund står over for, men også tilegnet mig den viden der kræves for at kunne gå problemerne i møde.

Jeg håber og tror på, at Edura gør en kæmpe forskel. Jeg er derfor meget stolt af at kunne være med i den forandring, som Edura bidrager med.

Hvad så nu?

Mine planer for sommeren er bestemt at fortsætte med at eksekvere på Eduras markedsføringsplan og yderligere bidrage til at skabe opmærksomhed på de faglige relevante områder, som Edura beskæftiger sig med.

Efter sommeren fortsætter jeg dog igen på min videregående uddannelse, og skal til september starte på en PBA i International Handel og Marketing. Jeg glæder mig til at kombinere mine nye erfaringer fra Edura med en ny studieretning, og er ikke i tvivl om at det vil harmonere.

Kontaktinformation

jacob friis pedersen

jacob friis pedersen

jfp@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.