Vi byder velkommen til Filip Ciepiel fra Cphbusiness

Læsetid: < 1 minut
Filip Ciepiel er startet i praktik i vores marketingsafdeling pr. 14. januar 2019
Filip Ciepiel

Hos Edura fik vi i januar måned fornøjelsen af at kunne byde velkommen til Filip Ciepiel.  

I forbindelse med Filips afsluttende semester som markedsføringsøkonom på Cphbusiness, skal han i den kommende periode være i praktik hos Edura i rollen som marketingsassistent.  

På baggrund af vores nye strategisk omstrukturering – og en øget indsats på markedsføringsområdet, har vi benyttet os af lejligheden af at få Filip i praktik i samarbejde med Cph Business Academy. Vi er utroligt glade for at kunne byde Filip velkommen. 

Varm velkomst og god start

Et nyt arbejde betyder altid en omstrukturering i måden at gøre tingene på. Jeg (Filip) fik hurtigt alt det tekniske på plads og mødte mine nye kollegaer, som gav mig en varm velkomst. Jeg må ærlig indrømme at jeg var meget forbløffet over den energi og det drive, som jeg blev mødt med.  Dagen gik efterfølgende med at tilrette- og planlægge mit videre forløb, samt sætte mig ind i hvad Edura er for en størrelse. Derfra var det egentlig bare om at klø på. 

God forventningsafstemning

På forhånd havde jeg allerede været i dialog med Edura. Vi havde lavet en gensidig forventningsafstemning, som skulle være til gavn for både Edura og mig selv. Jeg må på nuværende tidspunkt allerede indrømme at forløbet og mine kollegaers støtte har været outstanding. Min rolle i virksomheden, mine arbejdsopgaver og min mulighed for at udfolde mig fagligt kunne ikke være bedre.  

Jeg føler, at jeg er en del af noget større. 

Mine arbejdsopgaver

Som led i planlægningen af en større markedsføringsindsats i 2019, har jeg fået til opgave at udarbejde en content-marketing plan. Her har jeg bidraget til udarbejdelsen af Eduras content strategi- og kalender. Det kommer til at danne rammen for vores videre markedsføringsindsats. Nu ser jeg frem til at kunne eksekvere og optimere vores content-marketing plan.  

Kontaktinformation

jacob friis pedersen

jacob friis pedersen

jfp@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.