Velkommen til Thomas Gaffron Wingsted

Læsetid: < 1 minut
I Edura har vi fornøjelsen af at byde velkommen til vores nye konsulent Thomas Gaffron Wingsted

Thomas er pr. 01/01-2021 startet i Edura som konsulent inden for vores ydelsesområde kaldet ”Datadrevet Skoleledelse”. Her skal han primært hjælpe Partner og Seniorkonsulent, Jonathan Garner, med at udvikle produktet Power BI Dashboard, som består af digitale dashboards i Microsofts løsning ”Power BI”. Det kan du læse mere om her.

”Med ansættelsen af Thomas styrker vi vores indsatser på at give skoler større værdi af deres data. Thomas er enormt engageret og dygtig til at arbejde med data, modellering, kodning og visualisering. Vi ser frem til at Thomas kommer til at være et stort aktiv for os og vores kunder” – fortæller Jonathan Garner.

Efterspørgsel på digitalisering

Thomas har en stor interesse for digitalisering, og har gennem flere år fulgt udviklingen af IT og den stigende efterspørgsel på digitalisering fra uddannelsessektoren. Han har særligt været begejstret for det faktum, at han ser Eduras arbejde med digitalisering af uddannelsessektoren som værende særlig meningsfyldt og givende.

”Som nyuddannet forventer jeg selvfølgelig at få en masse erfaring samt tilegne og udvikle mine kompetencer. Når jeg så samtidig kan få lov at arbejde med data i en kontekst, hvor det skaber værdi for kunden fra dag ét, så kunne det ikke være bedre. Derudover ser jeg frem til samarbejdet med nye kollegaer, som allerede nu har givet mig et meget positivt indtryk” – udtaler Thomas om sin ansættelse i Edura.

Thomas’ baggrund

Thomas afsluttede i december 2020 sin kandidat fra Copenhagen Business School i MSC Business Administration & E-business (Cand.merc.it). Thomas har fra sin uddannelse en bred IT-teoretisk viden, som han er klar til at omdanne til erfaring.

Kontaktinformation

lisa helmer lund

lisa helmer lund

lhl@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.