Historien bag Edura

Vores historie startede i 2013, da en gruppe erfarne IT-konsulenter gik sammen om at etablere et traditionelt IT-konsulenthus med særligt fokus på cloud og IT-transitioner. 

Vi fik hurtigt skabt et solidt kundegrundlag i mange forskellige sektorer og brancher. Og ved et tilfælde blev vi involveret i et projekt hos en stor erhvervsskole, som efterfølgende skulle vise sig at ændre fremtiden for vores forretning 

Drevet af vores passion

Som følge af vores tilstedeværelse og arbejde med både digitalisering og optimering af uddannelsessektoren, oplevede vi en positiv efterspørgsel på vores kompetencer og videnSamtidig udviklede flere af vores konsulenter en særlig passion for uddannelsesområdet  

Vi besluttede derfor i 2019 af skifte kurs for at forfølge drømmen om at etablere et konsulenthus med 100% fokus på uddannelsessektoren. 

Edura er vores svendestykke

Edura er en konsulentforretning med et dedikeret fokus på at optimere og digitalisere uddannelsessektoren. Der har været delte meninger om, hvorvidt vi med Edura genopfandt vores forretning – eller om vi bare fandt hjem.

Vi har sat barren højt – og det er vores vision at opnå international anerkendelse og assistere organisationer og institutioner i hele verden med at reformere, optimere og digitalisere uddannelsesområdet. Vores mission er at skabe den bedste og sikreste fremtid for alle unge mennesker ved at gøre læring lettere tilgængeligt, samt at vælge og gennemføre en uddannelse der er rigtig for den enkelte.

Gruppe billede