Lisa Helmer Lund

Lisa Helmer Lund

Læsetid: 2 Minutter

Eduras Webinarer belyser vigtigheden af oplæring i digitale værktøjer

2. april 2020

I kølvandet på Eduras Webinarer om Microsoft Teams samler vi her op på de typiske udfordringer med samarbejdsplatformen

De seneste 3 uger har Edura afholdt 3 forskellige webinarer om Microsoft Teams med det formål at hjælpe med at håndtere de typiske problemer forbundet med platformen.

Microsoft Teams er en digital samarbejdsplatform, som kan skabe stor værdi for samarbejde og kommunikation i virksomheder. Derfor har det også været en fornøjelse for os at kunne vise hvordan man effektivt kan bruge værktøjet i sin virksomhed. Vi har oversteget alle vores forventninger, og har i gennemsnit haft mere end 100 deltagere til hvert af vores Webinarer.

Manglende oplæring 

I løbet af de 3 Webinarer valgte vi at engagere deltagende ved at stille en række spørgsmål via værktøjet Mentimeter. Det havde til formål at belyse hvordan deltagerne anvender Microsoft Teams og hvilke typiske problemer de deltagende oplever med platformen. Her er hvad vi erfarede:

Som illustreret ovenfor, var der en overraskende stor andel af de deltagende, som aldrig havde modtaget nogen form for undervisning i brugen af Microsoft Teams.

Denne overrepræsentation kan selvfølgelig skyldes, at deltagerne havde meldt sig til webinaret på baggrund af en manglende præsentation til platformen. Vi ser det dog som et udtryk for, at der er et stigende behov for, at medarbejdere trænes bedre i brugen af digitale værktøjer, herunder Microsoft Teams, som på rekordtid er blevet et vigtigt arbejdsværktøj for mange.

Disse besvarelser bekræfter, at der er et klart grundlag for at udvikle kompetencer inden for digitale værktøjer. Edura er sat i verden for at optimere og digitalisere læring ved at hjælpe virksomheder og offentlige institutioner med at adoptere teknologi hurtigere og bedre.

Vi vil gerne sige tak til alle, som tog sig tid til at deltage i vores Webinarer, og vi håber, at det har givet jer kompetencerne til at kunne bruge Microsoft Teams aktivt i jeres virksomhed!

Gense Webinarer her