Jacob Friis Pedersen

Jacob Friis Pedersen

Læsetid: 3 Minutter

Business Analyst til konsulenthus i vækst (udløbet)

Vil du have spændende opgaver, stort ansvar og en stejl læringskurve? 

Drømmer du om et job, hvor du virkelig kan kickstarte din karriere, samt blive udfordret og udviklet på højeste niveau? Hvis ja, så får du den fulde pakke hos Edura. Vi kan betegnes som en startup, men reelt har vi mange års konsulenterfaring. Hos Edura fokuserer vi 100% på at levere innovative løsninger inden for uddannelse og læring – og vi er rigtig godt på vej med store projekter for bl.a. Undervisningsministeriet, ActionAid Denmark, FGU, NEXT og Copenhagen Skills – så du kommer ikke til at kede dig! 

Analyser, workshops, optimeringer, rapporter og meget mere 

Grundlæggende handler dit job om at hjælpe organisationer med at udvikle sig og arbejde mere effektivt. Fællesnævneren for dit arbejde og vores løsninger er, at mødet mellem mennesker og teknologier indgår som et centralt element. Dvs. at vores projekter alle er teknologiunderstøttede og baseret på en grundig analyse. Det kan fx være CRM-systemer, som hjælper med at tiltrække og fastholde studerende eller nedbrydning og skabelse af læringsforløb, som flytter organisationers adfærd og viden i forandringsprocesser med høj præcision. Vi arbejder også dedikeret med dybdegående analyserapporter, der udgør grundlaget for vores kunders forretningskritiske beslutninger.

Du kommer til at arbejde og udvikle dig inden for: 

  • Behovsanalyser med brug af både kvalitative og kvantitative metoder 
  • Optimering af applikationer og løsninger 
  • Digitalisering af arbejdsgange  
  • Deltage i og på sigt lede workshops med kunder  
  • Udarbejde og præsentere rapporter 
  • Koordinere projekter og deltage på kundemøder 
  • Nedbryde, planlægge og skabe medrivende læringsforløb 
  • Projektledelse og forandringsledelse sammen med kunder og interessenter 

Fra start kommer du til at arbejde tæt sammen med erfarne konsulenter, som du kan lære af, og som du gradvist får overdraget større ansvar fra.  

Flair for IT og lyst til en udadvendt rolle som den der får tingene til at ske 

Din uddannelse er sandsynligvis inden for forretningsudvikling/økonomi/IT og du har erfaring via relevante jobs/studiejob. Vi tænker, at du er i gang med din kandidat og har omkring et år tilbage af din uddannelse. Rent teknisk er du super skarp til MS Office, og du har nemt ved at lære nye programmer og funktioner.  

Som Business Analyst i Edura skal du trives i en rolle, hvor det er dig, der får tingene til at ske. Det kræver evnen til at forstå et problem og tænke ud af boksen, så du kan forvandle det til en løsning. Lige så vigtigt er det, at du kan formidle dine konklusioner, anbefalinger og løsninger på en måde, der giver mening for dit publikum – som ikke nødvendigvis har gået lige så mange år i skole som dig. Derudover regner vi med, at du er ambitiøs, og har lyst til at skabe resultater, som gør en reel forskel. Vi forventer, at du kan arbejde minimum 15 timer om ugen.

Kontakt og ansøgning 

Send venligst din ansøgning med CV til job@edura.com. Har du gennemtænkte og relevante spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte partner Jacob Friis Pedersen på tlf. 4243 6263.  

Om Edura

Edura er sat i verden for at forandre uddannelse og læring via digitalisering. Med udgangspunkt i forretningsforståelse, rådgivningserfaring og viden om IT-værktøjer udvikler og implementerer vi løsninger, der skaber synlig og målbar værdi. Vi nedsætter omkostninger og øger effektivitet ved at udnytte stordriftsfordele, styrke vidensdeling og brug af best practises. Senest har vi hjulpet TEC til at øge antallet af ordinære praktikpladser med 107 % via digitalisering og automatisering af arbejdsgange. Vores miljø er nede på jorden, og vi mener grundlæggende, at man i længden kun kan skabe resultater, hvis man har det sjovt, når man er på arbejde. Vi har base i Valby i moderne kontorfaciliteter