Jacob Friis Pedersen

Jacob Friis Pedersen

Læsetid: 3 Minutter

CRM-konsulent med flair for marketing automation (udløbet)

Vil du drive implementeringer af innovative CRM-løsninger til uddannelsessektoren?

Søg stillingen
CRM Konsulent

Har du et par års erfaring med CRM, og er du klar til et job, hvor din personlige udvikling går hånd i hånd med kæmpe muligheder for at skabe unikke resultater? Hvis ja, skal du læse videre nu. I Edura kommer du ind i en af de eneste konsulentvirksomheder, der arbejder 100 % fokuseret med digitalisering af uddannelsessektoren. Potentialet er stort, og CRM er et kerneområde i vores forretning, så vores fælles mål er helt klart. Vi vil gøre dig til verdensmester i CRM til uddannelsesinstitutioner.

Vi arbejder primært med Microsoft Dynamics 365 og ClickDimensions

Grundlæggende handler dit job om at hjælpe vores kunder til at arbejde mere effektivt – skabe bedre resultater med brug af færre ressourcer. Sammen med dine konsulentkolleger arbejder du med teknisk og organisatorisk implementering af CRM-løsninger (primært baseret på Microsoft Dynamics 365 og ClickDimensions).

Du er med hele vejen fra indledende behovsafdækning over udvikling af løsningen til endelig implementering med tilhørende undervisning og support. Dine primære opgaver bliver at:

  • Deltage i CRM-relaterede projekter fra første møde til implementering og opfølgning
  • Udarbejde foranalyser, business cases og projektbeskrivelser/-grundlag
  • Konfigurere og teste Microsoft Dynamics CRM-løsninger inkl. ClickDimensions
  • Planlægge og afvikle workshops til bl.a. behovsafdækning – sammen med erfarne kolleger
  • Undervise slutbrugere hos kunderne i brugen af CRM
  • Levere brugersupport og håndtere eventuelle problemer

Din base bliver vores kontor i Nordvest, men du kommer til at bruge størstedelen af din tid ude hos kunderne.

Vi sørger selvfølgelig for, at du får al den nødvendige støtte og opbakning, til du er klar til at stå på egne ben. I den sammenhæng regner vi med, at du har stor lyst til at modtage og dele viden og ideer med et åbent sind.

Udadvendt og nysgerrig IT-profil med CRM-erfaring

Det er en grundpræmis for rollen som konsulent, at du er den, der får ting til at ske. Du er den, kunden kigger på og forventer svar og løsninger fra. Det kræver lysten og evnen til at stå foran et publikum og her kunne give begavede og ikke mindst troværdige svar på spørgsmål, du måske aldrig har skænket en tanke – og ikke mindst vide, hvornår det bedste svar er, ”det skal du lige undersøge nærmere”. På det mere faglige område har du:

  • IT-relateret uddannelse min. bachelor-niveau og min. et par års erfaring med CRM
  • God erfaring med at holde styr på detaljerne i store, komplekse databaser og systemer
  • Styr på projektmetoder – i kraft af uddannelse/erfaring som projektleder

CRM-området i Edura

I Edura ser vi begavet brug af CRM som svaret på en række af de største udfordringer danske som internationale uddannelsesinstitutioner står over for.

Det gælder blandt tiltrækning og fastholdelse af studerende samt håndtering af efteruddannelsestilbud og kurser. Indsatser, der både har kæmpe positiv impact for den enkelte uddannelsesinstitution og på samfundsniveau, fordi skattekronerne anvendes mere effektivt.

Kunderne findes på tværs af uddannelsesinstitutioner, styrelser og ministerier.

Søg stillingen

Send din ansøgning med CV senest den 15. maj 2019. Har du gennemtænkte og relevante spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Friis Pedersen på 42 43 62 63.


Edura anvender kun dine oplysninger til rekrutteringsformål og dine personlige oplysninger bliver behandlet fortroligt.