Jacob Friis Pedersen

Jacob Friis Pedersen

Læsetid: 3 Minutter

Stillingen er besat

Business Analyst til virksomhed i vækst (udløbet)

Vil du have spændende arbejdsopgaver, stort ansvar og en stejl læringskurve?

Juniorkonsulent

Får du din kandidatgrad i sommeren 2019 eller er i den sidste del af uddanelsen? Drømmer du om et job, hvor du virkelig kan kickstarte din karriere og blive udfordret og udviklet på højeste niveau? Hvis ja, kan du få den fulde pakke i Edura. Vi kan betegnes som en startup, men reelt samler vi mange års konsulenterfaring. Nu har vi blot valgt at fokusere 100 % på at levere innovative løsninger til uddannelsessektoren – og vi er rigtig godt på vej med spændende projekter for kunder som TEC, DI, Undervisningsministeriet, TECHCOLLEGE og Niels Brock.

Analyser og workshops bliver en del af din arbejdsdag

Grundlæggende handler dit job om at hjælpe uddannelsesinstitutioner til at arbejde mere effektivt. Fællesnævneren for dit arbejde og vores løsninger er, at de alle er teknologiunderstøttede og baseret på en grundig analyse. Det kan fx være CRM-systemer, som hjælper med at tiltrække og fastholde studerende eller dybdegående analyserapporter, der udgør grundlaget for forretningskritiske beslutninger. Du kommer til at arbejde med:

  • Behovsanalyser med brug af både kvalitative og kvantitative metoder
  • Optimering af applikationer og løsninger
  • Digitalisering af arbejdsgange
  • Deltage i og på sigt lede workshops med kunder
  • Udarbejde og præsentere rapporter
  • Koordinere projekter og deltage på kundemøder

Fra start kommer du til at arbejde tæt sammen med erfarne konsulenter, som du kan lære af og som du gradvist får overdraget større ansvar fra.

Du får tingene til at ske

Din studieretning er sandsynligvis inden for forretning/økonomi/IT, og du har fået erfaring via relevante studiejob. Rent teknisk er du super skarp til MS Office, og du har nemt ved at lære nye programmer, funktioner og metoder.

Som konsulent skal du trives i en rolle, hvor det er dig, der får tingene til at ske. Det kræver evnen til at forstå et problem og tænke ud af boksen, så du kan forvandle det til en løsning. Lige så vigtigt er det, at du kan formidle dine konklusioner, anbefalinger og løsninger på en måde, der giver mening for dit publikum – som ikke nødvendigvis har gået lige så mange år i skole som dig. Derudover regner vi med, at du er ambitiøs og har lyst til at skabe resultater, som gør en reel forskel.

Sådan ansøger du

Send venligst din ansøgning med CV senest den 15. maj til job@edura.com. Har du gennemtænkte og relevante spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Friis Pedersen på telefon +45 42 43 62 63 eller jfp@edura.com.

Om Edura

Edura er sat i verden for at forandre uddannelsessektoren via digitalisering. Med udgangspunkt i forretningsforståelse, rådgivningserfaring og viden om IT-værktøjer udvikler og implementerer vi løsninger, der skaber synlig og målbar værdi. Vi nedsætter omkostninger og øger effektivitet ved at udnytte stordriftsfordele, styrke vidensdeling og brug af best practises. Senest har vi hjulpet TEC til at øge antallet af ordinære praktikpladser med 107 % via digitalisering og automatisering af arbejdsgange. Vores miljø er nede på jorden, og vi mener grundlæggende, at man i længden kun kan skabe resultater, hvis man har det sjovt, når man er på arbejde. Vi har base i det rå Nordvest i et meget kreativt og anderledes kontorfællesskab.