Skab en bedre totaloplevelse med StudentPulse

Med afsæt i StudentPulse hjælper vi uddannelser med at skabe en bedre totaloplevelse for de studerende med fokus på trivsel og øget fastholdelse

Mød StudentPulse

StudentPulse giver uddannelsesinstitutioner data om de studerende – når det er nødvendigt, hvor det er nødvendigt. Ugentlige, månedlige eller kvartalsvise opdateringer hvor data danner grundlaget for fremtidige beslutninger.

Edura har med afsæt i vores kendskab til uddannelsessektoren, eksisterende empiri og forskning, arbejdet intenst på løsninger, der skal skabe grundlaget for øget frafaldsreduktion, hvor StudentPulse er nøglen. 

 

Styrk tiltrækning

Alt hvad der sker før tilmelding til studiet. Fokus på forbedring af marketing- og rekrutteringsindsatsen.

Preboarding

Fokus på eleven fra tilmelding til første dag: match elevernes forventninger og forbered dig på lanceringen. Er eleven tilmeldt, hjælper vi jer med, at de også er engageret, når de møder første dag.

Onboarding

Sandsynligheden for frafald er markant større de første uger, dage og måneder af forløbet. Øg jeres fokus på onboarding og dan grundlaget for de studerendes succes.

Engagement

Øg fokus på frafaldstruende adfærd gennem aktiv og ugentlig inddragelse af elevens tilbagemeldinger på faglig, social og personlig trivsel.

 

Offboarding

Udvis støtte og interesse helt ind til det sidste. Gør de sidste måneder, uger og dage hos eleven vellykkede og I vil automatisk danne gode elevambassadører.

Alumni

De unge lytter, når andre unge tør vise dem sårbarhed, beslutsomhed og håb. Brug jeres tidligere studerende i jeres marketing-, engagement- og offboarding-strategi.

 

Vil du vide mere om StudentPulse?

Vil du vide mere om StudentPulse, modtage priser eller yderligere information om brugen af StudentPulse på din uddannelsesinstitution?

Udfyld kontaktformularen så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt!