Vi er altid klar på en snak!

Kristian
Stagis

Direktør og Seniorkonsulent

Kristian Stagis har over 20 års erfaring fra uddannelsessektoren. Først med fokus på udvikling af erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser og herefter som Uddannelseschef på en erhvervsskolen TEC, hvor han senest har været, hvor han har været Udviklingsdirektør med ansvar for digitalisering, internationalisering og Videnscenter for automation og robotteknologi.

Kristian har de seneste 4 år udelukkende arbejdet med større projekter, herunder helt eller delvis digitalisering af læringsforløb i både FGU-sektoren, AMU og EUD.

Daniel Frey Longholm

Partner & Seniorkonsulent

Daniel er Partner og Seniorkonsulent i Edura. Derudover er han ekspert i AI i uddannelse, rådgivning, udvikling og strategi for digital læring. Dertil er Daniel uddannet i projektledelse og PRINCE2® certificeret. Han kommer med over 13 års erfaring med digitale læringsformer på tværs af uddannelsessektoren og det private arbejdsmarked. 

Daniel har tidligere været ansat som Global Education Manager i Too Good To Go, har arbejdet som underviser og har desuden samarbejdet med ministerier og organisationer i ind- og udlandet. 

Jacob Groth
Sangild

Konsulent

Jacob Sangild er konsulent og en fremtrædende skikkelse inden for læring og teknologi med sin dybe forståelse inden for uddannelsesteknologi og speciale i XR teknologier. Hans karriere har været præget af innovation inden for uddannelsessektoren, hvor han har brugt sin ekspertise til at rådgive om og implementere de nyeste teknologiske løsninger. 
 
Tidligere roller inkluderer mange års undervisning,  koordinator ved Videnscenter for Velfærdsteknologi Vestdanmark og senest som Chief Learning Officer ved VR virksomheden VitaSIm.