Vi er altid klar på en snak!

Kristian Stagis

Direktør og Seniorkonsulent

Kristian Stagis har over 20 års erfaring fra uddannelsessektoren. Først med fokus på udvikling af erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser, og herefter som Uddannelseschef på en større erhvervsskole, hvor han senest har været Udviklingsdirektør.

Kristian har de seneste 3 år udelukkende arbejdet med større projekter, herunder helt eller delvis digitalisering af læringsforløb i både FGU-sektoren, AMU og EUD.

Daniel Frey Longholm

Seniorkonsulent

Daniel Frey Longholm er Seniorkonsulent og ekspert i rådgivning, udvikling og strategi for digital læring og projektledelse. Han kommer med over 10 års erfaring med læring, undervisning, kompetenceudvikling og uddannelse på tværs af uddannelsessektoren og det private arbejdsmarked. 

Daniel har tidligere været ansat som Global Education Manager i Too Good To Go, har arbejdet som underviser og har desuden samarbejdet med ministerier og organisationer i hele landet. 

Daniel har blandt andet leveret projekter for de faglige udvalg, TEC, KMD, Dansk Industri, NEXT, Beredskabsforbundet og FGU-sektoren.