Filip Ciepiel

Filip Ciepiel

Læsetid: 2 Minutter

Portræt af Gorm Eriksen, medejer og partner i Edura

Medejer af Edura og partnerkonsulent Gorm Eriksen, fortæller om sin vej mod et nyt spændende projekt og hvorfor han endelig har fundet sig til rette på uddannelsesområdet

Gorm Eriksen

”Progress equals happiness” er et citat som handler om både udviklingen i vores forretning, min personlige udvikling og de kunder vi arbejder med. 

Et kort tilbageblik

Jeg har arbejdet som konsulent siden jeg var 17 år gammel. Jeg forlod en ungdomsuddannelse og blev ansat på en ”pilotkontrakt” hos et it-firma, som turde investere 250.000 kr. i at uddanne mig. De vurderede min motivation, sociale kompetencer og tekniske indsigt var et tilstrækkeligt udgangspunkt for at blive konsulent. 

Forinden havde jeg haft en række år som nordisk mester i et computerspil, hvilket havde dannet grundlaget for min tekniske forståelse. Med afsæt i min tekniske computer-indsigt, faldt det mig naturligt at begynde med at hjælpe virksomheder med at løse komplekse it-udfordringer. 

Allerede som 20årig ville jeg selv bestemme strategien, og har efterfølgende altid haft egen virksomhed.  

100% fokus på uddannelsesområdet 

Inden jeg startede Edura i samarbejde med mine to partnere Jacob Friis og Jonathan Garner, lavede vi konsulentarbejde i flere brancher. Det var dog i uddannelsessektoren at vi gjorde den største forskel. Vores brancheløsninger og -erfaring gjorde at vi hele tiden blev involveret i nye projekter. Det var primært kunderne der ”trak” os ind i branchen igen og igen – og i takt med vi lavede flere projekter, blev vi dygtigere på området. 

Et helt unikt område 

Én af de ting som giver mig grundlæggende livskvalitet, er læring! Samtidig blev jeg fejlcastet til en gymnasieuddannelse efter folkeskolen, og måtte forlade gymnasiet allerede i løbet af det første år. Det nederlag og de efterfølgende muligheder og begrænsninger det har givet mig at forlade uddannelsessystemet, har betydet at jeg ønsker at reformerer netop uddannelsesområdet.  

Desuden er uddannelsessystemet meget forskelligt i hele verden, men alligevel er der en række stærke fællestræk. Den viden man akkumulerer, er meget værdifuld på tværs af branchen – og især muligheden for at genanvende viden gør det særligt spændende.  

Høj kvalitet og exceptionel service

Edura kommer først og fremmest med en stærk kommerciel og teknisk indsigtOg efterhånden kommer vi også med et særdeles omfattende kartotek af afsluttede projekter fra sektoren, som giver kunderne mulighed for at skyde genvej ved krævende forandringer.  

Som partnerkonsulent har jeg helt personligt sat nogle ekstremt høje standarder på det at være konsulent. Disse standarder har vi gjort til vores basisniveau; hvilket betyder at kunderne oplever exceptionel kundeservice, visuel kvalitet og et omfattende bibliotek af dokumenterede erfaringer.

Der er kun en vej, og det er frem! 

Edura skal være én global spiller indenfor reformering og forbedring af uddannelser. Vi skal være den virksomhed som regeringer, institutioner og andre interessenter kontakter for at få styrket og optimeret deres uddannelsesprocesser på tværs af hele organisationen 

Jeg ser allerede Edura som en stærk profil på hele det danske uddannelsesområde inden for de næste 2-3 år. Hernæst vil vi have påbegyndt de første udenlandske projekter.