Kristian Stagis holder oplæg på årets online læringsfestival

Læsetid: < 1 minut

Del nyheden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email
Onsdag den 3. marts 2021 afholder Eduras Seniorkonsulent, Kristian Stagis, et online oplæg på Danmarks læringsfestival om vejen til god og bæredygtig digitalisering på voksen- og efteruddannelsesområdet

Årets læringsfestival afholdes denne gang online og varer fra den 1. til den 4. marts 2021. Festivalen giver inspiration og ideer til undervisningen for skoleledelser, pædagoger, undervisere, konsulenter og folk med interesse for bl.a. grundskole, ungdomsuddannelser og voksenuddannelser.

Temaet for festivalen i 2021 er ”Kvalitet i undervisningen med fokus på faglige fremskridt og trivsel ved brug af nye undervisningsformer, herunder med inspiration fra nedlukningen under COVID-19”. På læringsfestivalen vil Eduras Seniorkonsulent, Kristian Stagis, holde oplæg om sine erfaringer med digitalisering.

Vejen til god og bæredygtig digitalisering

”Jeg ser frem til at deltage i læringsfestivalen, hvor jeg vil fortælle om vejen til god og bæredygtig digitalisering på voksen- og efteruddannelsesområdet. Digitaliseringen af læring starter ikke i klasserummet. Skal det lykkedes, så skal alle i organisationen være klædt på” fortæller Kristian.

På billedet ses programmet for den 3. marts på Danmarks læringsfestival 2021 – se mere her

I Edura har Kristian ansvaret for ydelsesområdet ”Digital Læring”. Han har med sin omfattende viden og erfaring hjulpet en lang række kunder med hele deres digitaliseringsrejse. Edura tilbyder nemlig vores kunder rådgivning i valg af teknologi og platforme, nedbrydning af kompetence mål og forløb samt produktion af digitale læringselementer.

Vil du vide mere om bæredygtig digitalisering?
Så kan du se Kristian Stagis’ webinar om bæredygtig digitalisering af AMU her – eller læse Kristians 3 gode råd til understøttelse af digitalisering her.Vil du have besked når vi deler nyheder?

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig nyhedsbrevet.

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren