Ansøgning af puljemidler til kompetenceudvikling af FGU i 2020

Læsetid: < 1 minut
Ansøgning af puljemidler til kompetenceudvikling af FGU i 2020
kompetenceudvikling_af_FGU

Abonner på viden om læringsplatforme og teknologi

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle vores fremtidige udgivelser om digitalisering og optimering af uddannelsessektoren.

Den 16. december 2019 udløber fristen for ansøgning af puljemidler til kompetenceudvikling af FGU i 2020

Der uddeles i alt 41 millioner kroner til FGU-sektoren, hvor af 70% kan anvendes på institutionsrettede forløb (til undervisere), 20 på som ledelsesforløb og 10% som individuelle forløb.

Ansøgning af puljemidler

Vi anbefaler her hos Edura, at I gennemgår vejledningen fra styrelsen (nedenstående link). Linket indeholder også de fornødne skabeloner/dokumenter til udfyldelse, herunder budgetskema og institutionsudviklingsaftale.

Vejledning og dokumenter fra styrelsen

Ansøgningen til styrelsen skal indeholde:

  1. Komplet tilbud fra Edura. Kan rekvireres hos Jacob Friis Pedersen, jfp@edura.com eller pr. telefon 42436263. Dette fremsendes også automatisk pr. mail senest d. 10. december.
  2. Udfyldt budgetskema – dette skal indeholde budget for de samlede kompetenceudviklingsaktiviteter på tværs af de 3 kategorier (institutionsrettede forløb, ledelsesforløb og individuelle forløb)
  3. Udfyldt institutionsudviklingsaftale (Word-dokument). Se bilag C1 herunder, som kan anvendes til inspiration ved udfyldelse af institutionsudviklingsaftalen.

Ring også gerne til Jacob Friis Pedersen på telefon 42436263, hvis I er i tvivl.

Bilag C1 – individuelt forløb

Ansøg som individuelt forløb

Vores kompetenceudviklingsforløb bør ansøges som et individuelt forløb – svarende til 10% af de samlede puljemidler pr. FGU-institution. Det er også muligt at ansøge forløbet som en del af midlerne til ledelsesrettede forløb forudsat at én eller flere administrative ledere deltager. Forløbet kan alternativt også forsøges ansøgt som en kombination.

Vi anbefaler at I enten kontakter Edura eller rådfører jer med jeres læringskonsulent hos styrelsen forud for ansøgning.

Forløbet kan ikke ansøges som en del af de institutionsrettede kompetencemidler (70%).

Indsendes som en del af institutionsudviklingsaftalen for 2020

Kompetenceudviklingsforløbet skal ansøges og inkluderes som en del af jeres institutionsudviklingsaftale for 2020.

Læs mere her: https://www.uvm.dk/puljer-udbud-og-prisuddelinger/puljer/puljeoversigt/aktive-puljer/pulje-til-kompetenceudvikling-af-laerere-og-ledere-i-fgu-2020

Skabelon for institutionsudviklingsaftale om kompetenceudvikling findes her. Vi har udarbejdet en kompetenceudviklingsaftale (se Bilag C1) som eksempel.

Andre relevante artikler om Læringsplatforme & Teknologi

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.