Rapport om IT-behov på FGU-institutioner

Læsetid: < 1 minut
Rapport om IT-behov på FGU-institutioner
kompetenceudvikling_af_FGU

Abonner på viden om læringsplatforme og teknologi

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle vores fremtidige udgivelser om digitalisering og optimering af uddannelsessektoren.

Edura har udarbejdet en rapport om FGU-institutionernes behov for elevadministrative og pædagogiske it-systemer. Rapporten er udarbejdet for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet

Læs rapporten her

“It-konsulenthuset Edura har efter aftale med Styrelsen for Undervisning og Kvalitet udarbejdet en rapport om FGU-institutionernes behov for elevadministrative og pædagogiske it-systemer”

Kilde: Undervisningsministeriet

Rapportens formål

Rapportens formål er at understøtte de nye FGU-institutioner på IT-området, samt fremhæve de vigtigste områder, som der skal vælges it-løsninger til.

Derudover indeholder rapporten et udkast til en implementeringsplan med tjekliste og et fokus på etablering af både det elevadministrative og pædagogiske it-område for en FGU-institution frem mod august 2019.

Til arbejdet med rapporten udtaler Jonathan Garner, partner i Edura:

“Det har været en enormt spændende proces, at udarbejde denne rapport, som forhåbentligt bliver et godt redskab for de mange nye FGU-ledelser landet over i etableringen af den nye institutionsform. Det glæder mig meget, at vi har kunne bidrage med vores kompetencer i udviklingen af sådan et vigtigt uddannelsesområde”

Download rapport (1 mb)

Vil du vide mere?

Andre relevante artikler om Læringsplatforme & Teknologi

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.