Book en vejleder med digital selvbetjening

Læsetid: 2 minutter
Edura har udviklet en løsning, der gør det nemmere for nuværende eller interesserede unge at booke samtaler med vejledere

Abonner på viden om trivsel og fastholdelse

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle vores fremtidige udgivelser om digitalisering og optimering af uddannelsessektoren.

I takt med at uddannelser i stigende grad bliver mere digitale, kan det for undervisere og vejledere være en udfordring at holde styr på de mange fysiske og online møder som ligger i deres kalendere. Edura har derfor udviklet en løsning, som gør det hurtigere, mere overskueligt og langt nemmere at afholde samtaler på uddannelsesinstitutioner.

Udviklet specielt til uddannelser

Eduras ”Book en vejleder” løsning er lavet, så den hjælper undervisere, vejledere, konsulenter mf. med at booke og afholde samtaler med elever og studerende. Løsningen giver de studerende mulighed for selv at gå ind i bookings-portalen og vælge en tid, som passer dem. Systemet opdateres hele tiden, så det konstant afspejler vejlederens kalender. Aftalerne kan desuden oprettes som fysiske møder eller Teams-møder, og gør det nemt og overskueligt for alle at mødes digitalt eller fysisk.

”Covid-19 har skabt et større behov for en fleksibel vejledning for de uddannelsessøgende og deres forældre. Dette har vi afhjulpet gennem en digitalisering af vores vejlederbooking og chatfunktion. Det er nu let at booke vejledningssessioner, men det var samtidig hurtigt sat op, da onboardingen foregår gennem korte og præcise læringsvideoer”  – Rybners

PRØV DET – Book en aftale med os og få en demo

Vejledernes liv bliver nemmere

Eduras løsning til booking af samtaler kan bidrage til, at vejledere skal bruge langt færre kræfter på at finde tidspunkter til afholdelse af møder i deres kalendere.
Med løsningen har vejledere mulighed for selv at vælge specifikke åbningstider på tværs af vejleder-teamet, enkelte personer eller typer af vejledninger. Det betyder, at man f.eks. kan angive at fysiske samtaler kun er tilgængelige fredag morgen, men at Teams-samtaler er mulige hver aften i bestemte tidsrum. Er der særlige dage, som vejlederne ikke ønsker at have møder på, er det også muligt helt at blokere for de dage.

Løsningen sørger desuden for at udsende påmindelser om møder og booking ryger direkte i vejlederens Outlook og den studerendes kalender.

Selvbetjening for de studerende

Udover at gøre det langt nemmere for vejledere at afholde møder, så er det selvfølgelig også en stor hjælp for de studerende. Med Eduras løsning kan de studerende nemlig selv vælge den vejleder de kender eller bare den næste ledige tid.

Foruden at vælge dage og tidspunkter at afholde møder, så er det også muligt for den studerende at angive hvilken type af vejledning de ønsker. Det kan bl.a. dreje sig om vejledninger af 15, 30 eller 45 minutters varighed.

Er den studerende blevet forhindret, så er der også mulighed for at man kan flytte aftalen til næste ledige tid eller helt aflyse.

Med Eduras book en vejleder kan det derfor ikke bare gøre det nemmere at booke samtaler, det giver også en øget selvbetjening, sparer tid for vejlederen og kan være med til at reducere udeblivelser.

Løsningen er baseret på Microsoft Bookings

Løsningen er baseret på Microsoft Bookings, som er inkluderet i de fleste danske uddannelsesinstitutioners Microsoft Office 365 licens. Har du derfor én af følgende licenser, så har du allerede betalt for at måtte bruge løsningen:

  • Microsoft 365 Business Standard
  • Microsoft 365 A3
  • Microsoft 365 A5
  • Office 365 Enterprise E3
  • Office 365 Enterprise E5

I Edura kan vi sætte løsningen op rigtigt første gang, og sikre at alle vejledere nemt får adgang til løsningen og får det koblet på hjemmesiden. Vi har desuden skabt et onlinekursus, og derfor kan du allerede være i gang med at bruge løsningen på en uge.

Vil du vide mere om Eduras løsning? Så kan du tilmelde dig vores webinar, som afholdes den 4. februar 2021 fra kl.15:00-16:00 her.

Andre relevante artikler om Trivsel & Fastholdelse

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.