Webinar: Bæredygtig digitalisering af AMU

På webinaret giver Eduras Seniorkonsulent Kristian Stagis dig et indblik i, hvad du som medlem af et efteruddannelsesvalg, skolens ledelse, medarbejder hos et uddannelsessekretariat eller medlem af et lokalt uddannelsesudvalg bør forholde dig til inden du begynder en digitaliseringsproces

Se optagelsen af webinaret her
Webinaret er allerede afholdt. Se eller gense det her

Det vil vi snakke om

Virksomhederne efterlyser et mere fleksible kursustilbud og vi har set et stigende behov for at flere arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) kan gennemføres digitalt.  

Skal digitaliseringen være med til at vende de sidste 10 års stærkt faldende AMU-aktivitet og udviklingen samtidigt gennemføres økonomisk forsvarligt, så kræver det nye værktøjer. Det drejer sig om enkelt, genkendelig og ukompliceret digitalisering, der kan gennemføres og vedligeholdes på den enkelte skole.

På webinaret giver Eduras Seniorkonsulent Kristian Stagis dig derfor indsigt i de elementer, der påvirker en god bæredygtig digitalisering af AMU.

Se med når vi deler vores erfaringer

Bæredygtig digitalisering

Vi viser dig, hvordan du skaber en bæredygtig digitalisering.

Skab overblik

Vi giver dig et overblik over, hvordan man griber digitaliseringsprocessen an, og hvad der skal fokuseres på for at bane vejen for en god digitalisering.

Digital terminologi

Vi giver dig overblik over den digitale terminologi, så dialogen styrkes i udviklingsfasen.

Din mødevært

Kom forrest i køen...

Tilmeld dig herunder og få besked hvergang vi inviterer til et nyt webinar!