Webinar: Få succes med digitalisering af AMU

Se med onsdag den 18. august 2021 fra kl.14:30-15:30 når Seniorkonsulent, Kristian Stagis, og Chefkonsulent for EVU, Pernille Meyn Milthers, fortæller om deres erfaringer med at skabe succesfulde digitaliseringsprojekter for AMU

Det vil vi snakke om

Digital læring er et populært emne i uddannelsessektoren, og især på de danske erhvervsskoler. Skolerne investerer massivt i udstyr, kompetencer og læringsplatforme, som kan understøtte udviklingen og ambitionen om at skabe en bæredygtig og mere digital fremtid for deres uddannelser. 

Vi oplever også en bred accept af og behov for, at fremtidens arbejdsmarkedsuddannelser bliver mere digitale, og kommer til at bestå af en blanding af fysiske og digitale kurser.

Digitalisering af læring for AMU kan dog være komplekst – især når der er tale om læringsforløb, som har sit primære afsæt i udviklingen af praktiske og håndværksmæssige kompetencer.

Kompleksiteten opstår typisk, når der anvendes flere typer af digitaliseringsmetoder og afholdelsesformer, men særligt også, når et digitalt læringsforløb skal kunne udbydes på tværs af flere skoler. 

Vi afholder derfor et gratis webinar onsdag den 18. august fra kl. 14:30 til 15:30. 

På webinaret vil Eduras Seniorkonsulent Kristian Stagis gå i dybden med de elementer og overvejelser man bør tage hensyn til, når man skal skabe et succesfuldt digitaliseringsprojekt.

Med på webinaret er også gæstetaler Pernille Meyn Milthers, Chefkonsulent for EVU, som vil fortælle om sine erfaringer med de vigtigste overvejelser, der bør indtænkes i digitaliseringsprojekter i AMU-regi.

Webinaret er for dig som er en del af efteruddannelsesudvalg, uddannelsessekretariater eller er én af de interessenter, som har indflydelse på projekternes design. 

 

Se eller gense webinaret

Få besked når vi inviterer til nye webinarer

Tilmeld dig herunder og få besked hvergang vi inviterer til et nyt webinar!