Effektivitet & Optimering

Vi samler adskillige års erfaring inden for uddannelsessektoren og er eksperter i effektivisering og optimering af arbejdsgange og studieadministration

Den effektive administration

Administrationerne på uddannelsesinstitutionerne er under konstant forandring

Det er vilkårene i et dynamisk uddannelsessystem, hvor der løbende kommer ny lovgivning, nye retningslinjer, nye uddannelser og ikke mindst nye it-systemer til. Men de mange forandringer og nye arbejdsprocesser kan skabe et unødvendigt stort pres, og fjerne den energi som er kritisk for en effektiv administration. 

Den omskiftelighed og forventning til omstillingsparathed, som en dynamisk administration kræver, stiller høje krav til medarbejderne. Den bedste medarbejder kan den ene dag være dygtig og højt specialiseret inden for sit felt, og den næste være på absolut begynderniveau.  

Edura har udviklet et kompetenceforløb, der gør forandringerne lettere. Forløbet gør deltagerne i stand til at skabe det fulde overblik over administrationens arbejdsprocesser, og udarbejde professionelt og let anvendelig arbejdsdokumentation. 

021-idea-2

Kompetenceudvikling

094-teamwork

Ledelsessupport & Strategi

075-rocket

Bedre udnyttelse af studieadministrative løsninger

057-map-1

Optimering af arbejdsgange

088-cog-2

RPA

Kompetenceudvikling

Ved at etablere en let anvendelig dokumentationskultur, bliver der frigivet ressourcer, som kan anvendes til at skabe trivsel, kvalitet og udvikling.

Deltagerne får et solidt overblik over hele administrationens samlede opgaveportefølje, og hvordan arbejdsprocesserne udføres. Det gør dem i stand til, at kunne effektivisere, vurdere mulighederne for automatisering og ikke mindst absorbere de mange forandringer der sker. 

Eduras kompetenceforløb tager altid udgangspunkt i den enkelte deltagers arbejdsopgaver.  Der skabes tid til at producere og afprøve sin viden, så den nye viden og værktøjer kommer helt ind under huden.

Ledelsessupport til administrationen

Edura kan supportere den administrative ledelse i skabelsen af den effektive administration. Supporten kan blandt andet omfatte ledelsescoaching, hjælp til at få skabt det fulde overblik og praktisk implementering, af værktøjer til at visualisere og beskrive arbejdsprocesser.