Custom Learning

Udbyttet af it-løsninger hænger direkte sammen med medarbejdes anvendelse

Vi hjælper virksomheder med at skabe læring om it-systemer eller teknologier, som enten ikke bruges på et acceptabelt niveau, eller hvor der er massivt potentiale for en øget anvendelse.

Vores unikke rammeværk, Rapid Learning Planner, sikrer, at læringsforløb skabes så modtageren både engageres og sættes i stand til at kunne øge anvendelsen af et system eller teknologi. Vores læringskonsulenter hjælper både med læringsdesign og produktion af digitale og blended læringsforløb.

Løsninger til digital læring

Markedet er fyldt med gode digitale løsninger til understøttelse af forskellige typer af læringsbehov. Vi har i Edura stor erfaring med de fleste systemer til både mobil-, spilbaseret-, e-learning, Learning Management Systemer (LMS), AR,- VR- og videoløsninger mv.

Uvildige rådgivere

Vores passion er læring – som er digitalt understøttet. Vi laver læring som er optimeret til jeres behov og på de systemer, som passer bedst til behovet.

Vi investerer som ingen andre i, at holde os opdaterede inden for læringsteknologier og systemer.

Nedbrydning af læringsforløb

Læringsdesignet for alle vores forløb tager udgangspunkt i moderne læringsteori for voksenlæring. Vores læringsdesign har stærkt fokus på medbestemmelse, spil, blivende adfærd og gennemgående vurdering af deltagernes forudsætninger.

Mere IT eller øget anvendelse?

Bridging the gap between digital adoption and technology

Vores kunder er midt i en digital transformation og medarbejdernes evne til at absorbere digitale løsninger sættes konstant på prøve.

Med de rette forløb og løsninger til Digital Adoption, kan potentialet i teknologien realiseres hurtigere. Læs mere om andre virksomheders motivation for at lave digital læring i cases nedenfor.

rlp model, rapid learning planner, edura

Kompetencer lever kortere

Aktiveret af nye teknologier, vil både medarbejdere og studerende lære når som helst, hvor som helst. Det skaber udfordringer; både for uddannelsesinstitutioner, som kæmper med at forblive relevante, men også for private virksomheder, hvor face-to-face undervisning og sidemandsoplæring har været praktiseret i årtier.

I Edura forstår vi denne udfordring – og vi er klar til at hjælpe både etablerede uddannelsesinstitutioner og private virksomheder med at tilpasse sig omverdenens forventninger, samt i digitaliseringen af læring og uddannelse. Derfor har vi skabt et unikt procesværktøj til nedbrydning af læringsforløb, som sætter alle i stand til at skabe læring og forstå de digitale muligheder.

Mød vores kunder

I Edura arbejder vi for uddannelser og private virksomheder