Edura er nu en del af CompanYoung

Læsetid: 3 minutter
Edura er i marts 2021 blevet opkøbt af CompanYoung, som er markedsledende inden for tiltrækning af unge til uddannelsesinstitutioner, virksomheder og brancheorganisationer

I Edura er vi stolte over at kunne afsløre, at vi netop har indgået et strategisk samarbejde med CompanYoung. Dermed vil vi cementere vores fokus på at forbedre de unges oplevelse på uddannelsesinstitutioner, da vi fra marts måned har accepteret købstilbud om at blive en del af CompanYoung.

Med salget til CompanYoung bliver vi en del af en familie, som består af 3 stærke brands med ekspertise inden for tiltrækning, digitalisering og fastholdelse af unge til uddannelser, virksomheder og brancher.

Afspil video

Edura fortsætter ufortrødent

Selvom Edura kun har eksisteret i en kort årrække, så har vi på kort tid formået at vækste vores forretning og opnå stor kendskabsgrad i uddannelsessektoren. Blandt vores medarbejdere har vi mere end 40 års rådgiver- og ledelseserfaring fra uddannelsessektoren, og så har vi omfattende erfaring med teknologirådgivning, digital læring, trivsel og fastholdelse samt dataunderstøttelse på uddannelser.

Samarbejdet med CompanYoung vil give os helt unikke muligheder for at skabe endnu mere værdi for vores kunder. Samtidig får vi god mulighed for at kombinere vores ressourcer og kompetencer, som kan sikre et vigtigt fundament i vores kommende vækstrejse.

”Med salget til CompanYoung kan vi kombinere ressourcer, kompetencer og ekspertise som gør det muligt, at vi kan springe adskillige

 udviklingsår over. Det sætter os i en unik position, hvor vi kan fokusere på at vækste Edura og skabe de bedste løsninger til gavn for vores kunder. CompanYoung og Edura arbejder alligevel på de samme kunder, og derfor er det også oplagt, at vi går sammen i et tæt strategisk samarbejde og deler erfaringer, kompetencer og viden om sektoren” – Gorm Eriksen, direktør og partnerkonsulent i Edura.

I Edura fortsætter vi ufortrødent og vores 3 partnere Jacob Friis Pedersen, Gorm Eriksen og Jonathan Garner (billedet) er med salget blevet medejere af CompanYoung Group, som ejer virksomhederne CompanYoung, StudentPulse og Edura.

Stor synergi skal styrke resultater

CompanYoung er markedsledende i Danmark med mere end 12 års erfaring inden for tiltrækning og rekruttering af studerende og elever til brancheorganisationer, virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Virksomheden består af mere end 60 ambitiøse medarbejdere, og har en flot kundeliste som blandt andet tæller Maersk, Salling Group, SIMAC, Danmarks Apotekerforening samt en stor andel af efterskoler, erhvervsskoler, gymnasier, højskoler og universiteter.

”Vi har i de sidste par år haft et vågent og godt øje til Edura – både som konkurrent og samarbejdspartner, hvor vi af flere omgange har både samarbejdet og konkurreret på kunder inden for uddannelsessektoren. Vi ser er et kæmpe potentiale i at knytte Edura og CompanYoung tættere sammen, og synergipotentialet mellem vores forretninger er helt oplagte at indgå et strategisk samarbejde omkring. Med Edura ombord kommer vi til at besidde en række nye kompetencer, som vi kan bruge til at styrke vores kunders resultater”, forklarer Kevin Rebsdorff, Direktør og grundlægger af CompanYoung.

Kompetencer inden for vækst, tiltrækning og rekruttering smelter sammen

Med salget af Edura vil vi sammen med CompanYoung kombinere vores kompetencer inden for vækst, rekruttering, tiltrækning og fastholdelse af unge. Det betyder, at vi for fremtiden kan tilbyde vores kunder en samlet løsning og et langt stærkere produkt.

Kontaktinformation

jacob friis pedersen

jacob friis pedersen

jfp@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.