Eduras historie

I 2019 startede vi Edura og i 2021 blev vi en del af CompanYoung

Hvem er Edura?

Edura er et konsulenthus med fokus på digitalisering, optimering og udvikling af uddannelsessektoren. Vi samler over 40 års rådgivererfaring inden for uddannelse, digital læring, digitalisering og IT.

Vores historie

Eduras historie startede i 2013, da en gruppe erfarne IT-konsulenter gik sammen om at etablere et traditionelt IT-konsulenthus. Vi fik hurtigt skabt et solidt kundegrundlag i mange forskellige sektorer og brancher og ved et tilfælde blev vi involveret i et projekt hos en stor erhvervsskole, som efterfølgende skulle vise sig at ændre fremtiden for vores forretning. 

Som følge af vores tilstedeværelse og arbejde med både digitalisering og optimering af uddannelsessektoren, oplevede vi en positiv efterspørgsel på vores kompetencer og viden. Samtidig udviklede flere af vores konsulenter en særlig passion for uddannelsesområdet. 

Vi besluttede derfor i 2019 af skifte kurs for at forfølge drømmen om at etablere et konsulenthus med 100% fokus på digitalisering og optimering af uddannelselsessektoren, og Edura blev grundlagt som en genfødsel af vores eksisterende konsulentforretning.

Edura blev sat i verden for at forandre uddannelsesområdet og mindske kløften mellem digitale kompetencer og udbuddet af digitale løsninger, som kun bliver større.

Vi er grundlagt af passionerede ildsjæle, som udelukkende har beskæftiget sig med rådgivning og implementering af komplekse og forretningskritiske løsninger med afsæt i IT.

Gennem vores rådgivning vil vi skabe en bedre oplevelse for de studerende, samt hjælpe uddannelser og virksomheder med at skabe digital læring i verdensklasse, samt løse kritiske frafaldsproblematikker i uddannelsessektoren.

En del af CompanYoung siden 2021

I 2021 blev Edura en del af CompanYoung, som er markedsledende inden for tiltrækning og rekruttering af unge til uddannelser, brancher og virksomheder. 

I fællesskab vil vi yde et fremtrædende bidrag til fremtidens uddannelsessektor, hvor Edura skal være sektorens vigtigste samarbejdspartner, når det drejer sig om udvikling af digital læring og digitalisering. 

Kristian Stagis

Direktør og Seniorkonsulent

Kristian Stagis har over 20 års erfaring fra uddannelsessektoren. Først med fokus på udvikling af erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser, og herefter som Uddannelseschef på en større erhvervsskolen, hvor han senest har været Udviklingsdirektør.

Kristian har de seneste 2½ år udelukkende arbejdet med større projekter, herunder helt eller delvis digitalisering af læringsforløb i både FGU-sektoren, AMU og EUD.

Mød Edura

Hos Edura sætter vi en ære i at være løsningsorienteret og vores kunders problemknusere. Vores erfarne konsulenter repræsenterer over 40 års erfaring fra uddannelsessektoren.