Kompetencer

Vi leverer rådgivning, services og ydelser med afsæt i 5 centrale forretningsområder

Vi hjælper med at udvikle og producere digitale læringsforløb og læringsprodukter som spil, animationer, læringsvideoer o.l. – og vi er med fra ide til færdigt produkt. 

Vi supporterer valget af den rette læringsplatform, og en effektiv implementeringsproces.

Vi stiller kompetenceudvikling til rådighed for uddannelsessektoren. Dette gør vi ved at dele vores erfaringer på konferencer og webinarer og ved at udbyde praksisnære kurser, som er tilpasset det enkelte fagområde. 

Vi tilbyder komptenceudvikling på alle vores ydelsesområder. 

Vi skaber de bedste forudsætninger for at udvikle og supportere uddannelser og skoler. Dette gør vi gennem vores arbejde med strategier, undersøgelser, screeninger og evalueringer.

Vi hjælper erhvervsuddannelsessektoren med at udvikle, eksekvere og implementere deres projekter. Dette gør vi ved professionelt og effektivt at anvende gennemprøvede innovationsprocesser og solid projektstyring.

Desuden er vi PRINCE2 Agile® certificerede. 

VI omfavner teknologiens fremskridt, og især kunstig intelligens (AI), som transformerer uddannelsessektoren. De generative AI-systemer baner vejen for innovative lærings- og undervisningsmetoder, som ikke blot forbedrer undervisningen, men også revolutionerer uddannelsesstrukturen. 

Mød Edura

Hos Edura sætter vi en ære i at være løsningsorienteret og vores kunders problemknusere. Vores erfarne konsulenter repræsenterer over 40 års erfaring fra uddannelsessektoren.