Jacob Friis Pedersen

Jacob Friis Pedersen

Læsetid: 2 Minutter

Rapport om IT-behov på FGU-institutioner

Edura har udarbejdet en rapport om FGU-institutionernes behov for elevadministrative og pædagogiske it-systemer. Rapporten er udarbejdet for Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.

Læs rapporten her
kompetenceudvikling_af_FGU

"It-konsulenthuset Edura har efter aftale med Styrelsen for Undervisning og Kvalitet udarbejdet en rapport om FGU-institutionernes behov for elevadministrative og pædagogiske it-systemer"

Rapportens formål

Rapportens formål er at understøtte de nye FGU-institutioner på IT-området, samt fremhæve de vigtigste områder, som der skal vælges it-løsninger til.

Derudover indeholder rapporten et udkast til en implementeringsplan med tjekliste og et fokus på etablering af både det elevadministrative og pædagogiske it-område for en FGU-institution frem mod august 2019.

Til arbejdet med rapporten udtaler Jonathan Garner, partner i Edura:

“Det har været en enormt spændende proces, at udarbejde denne rapport, som forhåbentligt bliver et godt redskab for de mange nye FGU-ledelser landet over i etableringen af den nye institutionsform. Det glæder mig meget, at vi har kunne bidrage med vores kompetencer i udviklingen af sådan et vigtigt uddannelsesområde”.

Download rapport (1 mb)

Vil du vide mere?

Jonathan Garner

Jonathan Garner

jg@edura.com
+45 41 16 11 08