Vil du med på en spændende rejse?

Vi vækster i øjeblikket og er derfor på udkig efter nye og dygtige kollegaer, som vil være med til at reformere uddannelsesområdet i Danmark. Om du er under uddannelse, er nyuddannet eller har 30 års rådgivererfaring er ikke afgørende for os. Selvom din profil ikke passer præcis på en af vores ledige stillinger, er vi stadig meget interesserede i din ansøgning.

Ledige stillinger

Vores kultur

Vi er en relativ ung virksomhed drevet af erfarne konsulenter og kreative forretningsudviklere med kærlighed til uddannelsesområdet. Vores forretning består af en varieret gruppe af personligheder, med mange forskelligheder og baggrunde. Det gør både hverdagen mere spændende og løfter kvaliteten af vores rådgivningsarbejde.

Vores miljø er nede på jorden, og vi mener grundlæggende, at man i længden kun kan skabe resultater, hvis man har det sjovt, når man er på arbejde. Vi er desuden flyttet til Valby, hvor vi har fået ny base – lige op af Ny Ellebjerg St. Kontoret er nyistandsat og rummer bl.a. en lækker tagterrasse.

Skab din karriere i Edura

Vi er i markedet for at hjælpe vores kunder med at skabe positive resultater, og for at se dem lykkes bedre, som en del af vores involvering.

I Edura får du gode muligheder for at lære og udvikle dig – både personligt og arbejdsmæssigt. Samtidig vil du være med til at kunne sætte dit præg på et af de vigtigste områder i vores samfund, nemlig uddannelsesområdet. Vi leder konstant efter dygtige mennesker med en god energi, som vil være med til at gøre en forskel for uddannelsessektoren. Måske er det dig, vi leder efter?

Send din ansøgning


Vi vil gøre en forskel

Vi er drevet af at gøre en forskel for uddannelsessektoren og går langt for at imødekomme vores kunders behov.

Vores store passion for uddannelsesområdet, årelange rådgivererfaring, samt en dybdegående viden om IT, er det som definerer vores forretning. Vi udvikler løsninger og driver projekter, som skaber fremdrift og sikrer en målbar værdi.

Det er vores mission at skabe den bedste og sikreste fremtid for alle unge mennesker, ved at gøre læring lettere tilgængeligt, samt det at vælge og gennemføre den uddannelse, som er rigtig for den enkelte.

Vi har et godt og fleksibelt arbejdsmiljø

En høj arbejdsmoral, personlig produktivitet og en god balance mellem arbejds- og familieliv er nogle af de grundlæggende værdier, som vi værner mest om.

Vi arbejder ud fra et princip, som vi kalder ”Personal Excellence”, hvor sundhed og arbejdsglæde er i fokus. Vi tror på, at det er med til at skabe livsglæde, overskud og en særlig energi, som vores kunder i sidste ende kan mærke. På den måde, tror vi på, at de bedste rammer for et sundt, socialt og professionelt miljø får frit spil.

Vi har fokus på personlig og professionel udvikling

Som ansat i Edura vil du samarbejde med erfarne kollegaer, som du også vil indgå i tætte samarbejder med. Vi løfter i flok og vægter fællesskab højere end individuelle præstationer. Der vil i din opstartsperiode være stort fokus på at integrere dig i Edura og vores igangværende og tidligere projekter.

Vi går desuden højt op i at udvikle og danne vores ansatte, hvad enten du er nytilkommet eller har været hos os i lang tid. Vi kan garantere, at du vil udvikle dig fagligt, professionelt og personligt uanset om du er 20 eller 60 år.