Edura fortsætter som selvstændig virksomhed

Læsetid: 3 minutter

Edura strømlines for fremtiden

I 2021 opkøbte CompanYoung konsulenthuset Edura, som gjorde CompanYoung til en 360-graders samarbejdspartner inden for tiltrækning og fastholdelse. 

Nu videreføres Edura som selvstændig virksomhed under CompanYoung Group.

CompanYoung A/S og Edura har siden opkøbet i 2021 været kørt sammen som én virksomhed, men nu videreføres Edura brandet som selvstændig virksomhed under CompanYoung Group. Det betyder, at vi i henholdsvis CompanYoung A/S og Edura kan koncentrere os om de forskellige kompetencer og processer, der er i fokus.

Edura er fortsat en del af CompanYoung Group med CompanYoung Group som hovedaktionær. Derfor står der en organisation på ca. 100 ansatte bag Edura, og virksomheden har derfor stadig samme kompetencer og viden i ryggen – samtidig med, at i CompanYoung kan de trække på kompetencerne i Edura.

Efter opkøbet i 2021 er fastholdelse blevet en integreret del af arbejdet i CompanYoung A/S i form af det nye forretningsområde ‘Experience’. I dag har Edura-delen af forretningen og CompanYoung to forskellige målgrupper og måder at drive projekter på.

Eduras fortsatte fokus

Edura er vi et konsulenthus med fokus på digital læring, administration og kvalitet, med et særligt stort fokus på erhvervsuddannelser. Her er vi med i hele processen med at skabe digital læring – fra analyse af behov og projektformuleringer til produktion og færdigt produkt. 

I CompanYoung er den unge målgruppe i centrum. Her bygges bro mellem organisationer og den unge målgruppe, med afsæt i en helt unik viden i om den unge målgruppe og et dybt sektorkendskab.

Ændring i strukturen styrker begge forretningerne

Administrerende direktør I CompanYoung A/S og CompanYoung Group A/S, Kevin Rebsdorf, udtaler, at der med den mere skarpe opdeling i strukturen i virksomhederne kan arbejdes mere specialiseret med vores forskellige typer projekter.

“Vi brænder for at styrke hele totaloplevelsen omkring uddannelse og karriere, med henblik på gensidig succes for unge og organisationer. Og vi kan gøre en hel del i CompanYoung, men med Edura og en mere specialiseret tilgang til digital læring og kvalitet, kan vi fortsætte arbejdet på et et andet plan end i CompanYoung A/S. CompanYoung A/S får mulighed for at have fuldt fokus på tiltrækningen og fastholdelse af unge, mens Edura kan have fuldt fokus på kvalitet i digital læring.”

Direktør i Edura, Kristian Stagis, ser frem til at have fuldt fokus på erhvervsuddannelserne og styrkelsen af disse:

“Vi ser frem til at kunne fokusere fuldstændig på erhvervsuddannelsessektoren og kunne bidrage med en fortsat stærk udvikling af denne. Vi har et fantastisk erhvervsuddannelsessystem i Danmark, som vi skal værne om. Vores mål i Edura er at understøtte kvalitetsudviklingen af erhvervsuddannelsesområdet, så vi i fremtiden også kan have de bedste uddannelser til erhvervslivet.”

Også Kevin Rebsdorf glæder sig over muligheden for at styrke erhvervsuddannelsessektoren yderligere:

“Vi ved, at erhvervsuddannelsessektoren har stigende udfordringer med tiltrækning og fastholdelse, og jeg glæder mig i særlig grad til at styrke denne sektor yderligere med vores nye særskilte selskab Edura.”

Hvad betyder ændringerne for vores kunder?

Administrerende direktør Kevin Rebsdorf understreger, at kunderne ikke kommer til at mærke nogen stor forskel i forbindelse med ændringen:

“Vores kunder kommer ikke til at opleve en stor forskel. Edura og dermed kunderne er stadig en del af hele bagkataloget af kompetencer i CompanYoung Group, og det er de samme personer, de kommer til at tale med fra både Edura og CompanYoung.”

Direktør i Edura Kristian Stagis understreger også, at Edura fortsat vil trække på ressourcerne i CompanYoung:

“For at komme i mål med vores projekter har vi bagkataloget af viden og ressourcer i CompanYoung, som vi selvfølgelig trækker på. Og vi har nogle dygtige samarbejdspartnere, som gør, at vi kan løse selv de største udviklingsopgaver.”

Ændringen i strukturen er ifølge administrerende direktør Kevin Rebsdorf blot en fordel for kunderne i henholdsvis CompanYoung og Edura, da dét, at vi kan arbejde mere specialiseret i de to virksomheder kan skabe endnu bedre resultater:

“Jeg ser frem til, at vi i fællesskab fortsat kan løse for opgaver vores kunder og sammen skabe endnu bedre resultater for dem.”

 

Vil du vide mere om, hvad vi laver hos Edura?

Du læse mere om kundecases og arbejdsområde:

Kontaktinformation

Daniel Frey Longholm

Daniel Frey Longholm

dfl@edura.com

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.