Nyansættelse skal løfte Edura’s nye forretningsområde

Læsetid: 2 minutter

Vi er glade for at introducere Merete Munch Thorsen

Edura er stolte af at byde Merete Munch Thorsen velkommen som ny seniorkonsulent i Edura. Med 18 års erfaring fra uddannelsessektoren bringer hun en værdifuld baggrund med sig, hvor hun har arbejdet indgående med økonomi, administration og ledelse. Hendes karriere begyndte i Undervisningsministeriet, og hun har senest været Budget- og Administrationschef på en større erhvervsskole.

“Med Merete som en del af vores team, styrker Edura vores indsats inden for erhvervsskolesektoren og udvider det på det administrative felt. Vi ser frem til at drage fordel af hendes omfattende erfaring og kompetencer til gavn for vores kunder og samarbejdspartnere.”

– Kristian Stagis, Direktør 

Merete besidder et unikt kendskab til praksis og rammevilkår inden for erhvervsskolesektoren og har succesfuldt ledet en lang række forandringsprojekter. Hendes ekspertise omfatter optimering og digitalisering af administrative processer, opbygning af business intelligence systemer samt implementering af administrative it-systemer.

Et nyt, spændende forretningsområde

Meretes primære og indledende fokus bliver at opbygge et nyt forretningsområde med fokus på support til uddannelsesadministration og skoledrift, gennem rådgivningsydelser og udviklingsprojekter.

Merete ser selv frem til de nye og spændende udfordringer:

“Jeg har været så utrolig heldig, at arbejde i uddannelsessektoren det meste af mit arbejdsliv – efter min mening et område, der er blandt de allervigtigste og mest meningsfulde.” 

– Merete Much Thorsen
Hos Edura ønsker vi at supportere erhvervsuddannelsessektoren, så den kan forblive i verdensklasse

Du kan læse mere om alle vores konsulenter her:

Kontaktinformation

Daniel Frey Longholm

Daniel Frey Longholm

dfl@edura.com

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.