Livet som ung konsulent i Edura

Læsetid: 3 minutter
Gustav_portræt

I denne artikel giver Gustav Vindelin, Business Analyst, et indblik i sin første tid som en del af Edura

“Mit arbejde og mine ansvarsområder i Edura er noget, som
jeg finder virkelig spændende, og som motiverer mig i min dagligdag”

Begyndelsen i Edura

Jeg blev ansat i Edura den 2. marts 2020 som studentermedhjælper. Jeg arbejder som Business Analyst, hvilket betyder, at jeg yder projekt assistance i en relativ bred forstand. Sammen med mine kollegaer har jeg fået den spændende opgave at udvikle digitale læringsforløb for at øge digitale færdigheder. Mit ansvar heri er at stå for at udvikle undervisningsmateriale i software-baseret procesvisualisering. Derudover er jeg med til at konceptudvikle, etablere digitalt læringsmateriale, opsætte PowerPoints og mange andre spændende opgaver.

Mit kendskab til Edura var begrænset, før jeg kom til samtalen. Der skulle dog ikke gå lang tid før jeg var fanget af Eduras kultur. På kontoret er der stort fokus på personlig udvikling, individuelt såvel som i fællesskab. Jeg fik hurtigt lært, at konsulentfaget bl.a. handler om at se alle sine arbejdsopgaver som en læringsproces. Man kan sagtens være ekspert på et område, men konteksten er altid forskellig. Derfor er det også vigtigt at man tager alle sine erfaringer fra tidligere projekter med sig videre til de nye.

Lige siden min start i Edura har jeg været involveret i op til flere projekter. Jeg fik lynhurtigt tildelt ansvar, og blev kastet ud i nye og uvante arbejdsopgaver. Der har også været en utrolig stejl læringskurve, hvilket er en stor motivationsfaktor for min videre udvikling. Jeg har også med hjælp fra mine fantastiske kollegaer rykket og udviklet mig gevaldigt siden marts måned.

Stor erfaring med introduktion af ny teknologi

I mit tidligere arbejde har jeg beskæftiget mig meget med digital kompetenceudvikling i en organisatorisk kontekst. Her har jeg udviklet læringsmateriale og undervist i Microsoft Teams.

Ved siden af mit arbejde i Edura er jeg for øjeblikket i fuld gang med at læse en kandidat i Digitalisering fra Copenhagen Business School. Det er en uddannelse, hvor vi har et grundlæggende fokus på den forretningsmæssige forandring, der opstår ved introduktionen af en ny teknologi eller strategi. Her arbejder jeg med, hvordan man på bedst mulig vis kan implementere en ny teknologi i en organisation, og hvilke strategiske overvejelser man bør gøre sig i en sådan situation.

Gustav_Vindelin_Edura_RLP

Digitale læringsforløb

Mit arbejde og mine ansvarsområder i Edura er noget, som jeg finder virkelig spændende, og som motiverer mig i min dagligdag. Især fordi jeg får muligheden for at sætte min teoretiske forståelse ind i en praktisk sammenhæng. Det gør jeg bl.a. gennem flere af de projekter, som jeg allerede har været en stor del af. På mit studie kan vi f.eks. undersøge, hvordan man fra en teoretisk vinkel kan implementere Microsoft Teams i en virksomhed. Den viden har jeg bl.a. da jeg formidlede brugen af Microsoft Teams til de mere end 120 deltagere i de webinarer, som Edura afholdte i løbet af marts og april måned.

Se webinarer

Derudover har jeg hjulpet Dansk Industri med at udvikle et digitalt læringsforløb, der skal bidrage med on-boarding af nye medarbejdere. For øjeblikket sidder jeg dog og udvikler et blended læringsforløb for 80 administrative medarbejdere fordelt på 13 uddannelsesinstitutioner. Her står jeg for at udvikle og opsætte det digitale læringsforløb samt at undervise i et proces-visualiseringsværktøj.

Mit arbejde som Business Analyst i Edura har derfor givet mig praktisk indsigt i hvor vigtigt det er at opkvalificere og styrke den enkelte medarbejders kompetenceniveau i en digitaliseringsproces, og med tiden håber jeg på at kunne fungere som projektleder og styre mine egne projekter.

Gustav Vindelin 

Gustavs primære arbejdsområder er at supportere projektledelse, udarbejde analyser og stå for procesoptimering. Gustav har en bachelor i Information Management, og læser nu en Cand.merc. i digitalisering og informationssystemer på Copenhagen Business School. Gustav er kyndig i, hvordan sammenspillet mellem mennesker og teknologi påvirker organisationer. Han er desuden dygtig til at identificere kvaliteter, som er nødvendige for at virkeliggøre værdien af IT-investeringer i omskiftelige miljøer. Tidligere har Gustav arbejdet i Ingeniørforeningen IDA, hvor han stod for digital og teknologisk kompetenceudvikling for at realisere strategiske målsætninger.

Gustav_Vindelin_opstart_i_Edura

Kontaktinformation

Lisa Helmer Lund

Lisa Helmer Lund

lhl@edura.dk

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.