Analyse af markedet for studieadministrative systemer

Læsetid: 2 minutter
Analyse af markedet for studieadministrative systemer
rapport_studieadministrative_systemer_i_danmark2

Abonner på viden om læringsplatforme og teknologi

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle vores fremtidige udgivelser om digitalisering og optimering af uddannelsessektoren.

Hos Edura er vi i fuld gang med at kortlægge anvendelsen af studieadministrative systemer i Danmark. Derfor er vi ved at færdiggøre en rapport, som bl.a. belyser konkurrencesituationen mellem de 4 primære leverandører af studieadministrative løsninger i Danmark.

Rapporten vil bl.a. klarlægge:

I vores analyse har vi indsamlet data fra 315 uddannelsesinstitutioner, og har på baggrund af disse data undersøgt markedsandelen for de 4 private systemer:

  • Hvem er de største systemleverandører i Danmark?
  • Hvor store markedsandele har leverandørerne?
  • Hvilket studieadministrativt system er markedsleder på de forskellige uddannelsesinstitutioner?
  • Hvilket systemer anvender de største uddannelsesinstitutioner i Danmark?
  • Hvilke systemer har den største markedsandel fordelt på regioner?
studieadministrative_systemer_i_Danmark

Analysen udarbejdes på baggrund af markedsgørelsen af EASY-A, som har betydet, at alle uddannelsesinstitutioner der udbyder Gymnasiale uddannelser (GYM), HF- kurser, Studenterkurser, Almene voksenuddannelser (AVU), Arbejdsmarkedsuddannelser (AMU), Erhvervsuddannelser (EUD) og Forberedende Grunduddannelser (FGU), skulle indgå en aftale med en ny systemleverandør inden den 1. juni 2019 og skifte system inden den 31. december 2019, hvor EASY-A efter planen skulle nedlægges. Børne- og Undervisningsministeriet har dog meddelt den 27. september 2019, at lukningen af EASY-A bliver udskudt med 6 måneder til den 31. juli 2020.

Er du interesseret i et overblik over konkurrencesituationen mellem de studieadministrative systemer i Danmark og et indblik i uddannelsesinstitutionernes valg af system over hele landet? Så skriv dig op på vores venteliste og vær én af de første til at modtage besked når vi offentliggør vores rapport. Er du allerede skrevet op til vores nyhedsbrev, vil du automatisk modtage rapporten, når den bliver offentliggjort.

Andre relevante artikler om Læringsplatforme & Teknologi

Vil du forrest i køen når vi deler ny viden?

Over 600 læser allerede med når vi deler viden om vores arbejde med uddannelsessektoren

Ved tilmelding accepterer du behandling af dine data. Du kan altid framelde dig.