WEBINAR: Hvordan skaber vi den gode start på uddannelser?

Tirsdag den 21. september fra kl.14:00-15:00 afholder Edura og CompanYoung webinar om, hvordan man kan bruge pre-og onboarding forløb til at skabe en bedre opstart for elever og studerende

Webinaret er afholdt og du kan se eller gense webinaret her, når vi er klar med optagelsen

Det vil vi snakke om

Mange uddannelser oplever, at adskillige elever/studerende aldrig dukker op første skoledag til trods for, at de var optaget og tilmeldt en uddannelse på skolen. Faktisk er det på nogle uddannelser op mod 20%, som aldrig dukker op.

Der eksisterer derfor et stort potentiale ved at fastholde eleverne frem mod skolestart. Det er blandt andet én af årsagerne til, at vi i samarbejde med Roskilde Tekniske Skole har gennemført et projekt, som havde til formål at styrke kommunikationen frem mod opstart, sikre bedre forberedte elever og mindske frafaldet i pre- og onboardingen på skolen. De indledende resultater er meget positive – og sammen med Roskilde Tekniske Skole, er vi nu klar til at dele vores løsning, indsigter og erfaringer med jer!

Hvornår: Tirsdag den 21. september 2021
Tidspunkt: 14:00-15:00
Hvor: Online – deltag direkte fra din browser!

Målgruppe:

Webinaret er målrettet uddannelsesinstitutioner, særligt ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og efterskoler, som ønsker at styrke totaloplevelsen på uddannelser og minimere frafaldet i pre- og onboarding.   

Det får du ud af webinaret:

  • Du vil få en forståelse for begreberne pre- og onboarding, og hvordan det kan anvendes i en skolekontekst

     

  • På baggrund af mere end 20.000 unges besvarelser i vores årlige analyser af unges valg af uddannelse vil vores Videnschef, Rasmus Lindgaard, give dig indblik i hvilke informationer, aktiviteter og viden, der er afgørende for de unge, når de skal starte på en uddannelse

     

  • Uddannelseschef Kirsten Bach fra Roskilde Tekniske Skole vil give dig et eksklusivt indblik i skolens erfaringer med vores fælles pre-og onboarding projekt, og hvorfor det lykkedes os at få samtlige af de 70 elever, der var tilmeldt det ene hold i projektet til at dukke op på første skoledag.


  • Vi præsenterer konkrete løsninger og initiativer, som kan sikre en bedre opstart af elever og minimere frafaldet fra optag til opstart!
 

Få besked når vi inviterer til nye webinarer

Tilmeld dig herunder og få besked hvergang vi inviterer til et nyt webinar!